top of page

Kookose-läätsesupp krevettidega


Koostisained:

1 suurem tass, u 300 ml, punaseid läätsi (leota külmas vees ca 30 minutit)*

1 sibul

3-4 porgandit

4 küüslauguküünt

2-3 cm jupp ingverit

Isetehtud puljongit

1 purk kookospiima (400 ml)

Värsket tilli

Värske sidrunimahl

Jahvatatud koriander

Kurkum

Himaalaja sool

Värskeid krevette

Ghee või kookosõli

Valmistamine:

Prae ghees (või kookosõlis) esmalt hakitud sibul, siis küüslauk ja ingver (mina riivisin), seejärel lisa porgand. Lisa jahvatatud koriander ja kurkum. Lase veidi haududa, lisa loputatud läätsed, kuumuta kergelt läbi, lisa puljong. Lase podiseda, seejärel lisa kookospiim ja maitsesta soolaga. Lõppu lisa veidi värsket sidrunimahla.

Krevetid:

Puhasta krevetid ning aseta ca 20 minutiks marineeruma (kuni teed suppi). Selleks sega kokku extra virgin oliiviõli, sool ja jahvatatud koriander ning sega krevettidega. Prae krevetid ghees või kookosõlis kiirelt (mõlemalt poolt max 20 sekundit).

* sobib autoimmuunpaleo dieedi taastutvustamise menüüsse.

Retseptid
Viimased postitused
Otsi märksõnade järgi
Arhiiv
bottom of page