top of page

Ananassi-porgandi-õunamuffinid (piima-, gluteeni-, teraviljavabad)


Kogus 8-10 tk

Koostisained:

½ tassi kookosjahu ½ tl soodat ¼ tl soola 4 muna ¼ tass kookosjogurtit (või ¼ tass kookospiima + ½ tl õunaäädikat) 3 spl vahtrasiirupit 2 spl sulatatud kookosrasva 1 tl vaniljet ½ tassi tükeldatud ananassi (ca pool väiksemast ananassist) ⅓ tass riivitud porgandit (ca 1 väike porgand) ¼ tassi riivitud õuna (ca pool suuremast õunast)

(2 spl kookoshelbeid)

Valmistamine:

Pane ahi sooja 175 kraadi juurde. Sega kokku kuivained ühes kausis ning muna, kookosjogurt (või kookospiim + õunaäädikas), vahtrasiirup, kookosrasv ja vanilje teises kausis. Nüüd pane segud omavahel kokku, sega korralikult. Lisa tükeldatud ananass ja riivitud õun ning porgand. Soovi korral lisa ka kookoshlebed. Sega läbi nind aseta muffinivormidesse. Küpseta ca 20 - 25 minutit. Enne serveerimist lase 10 minutit jahtuda.

Retseptid
Viimased postitused
Otsi märksõnade järgi
Arhiiv
bottom of page