top of page

Kana-köögiviljavorm sidruni-vahtrasiirupikastmega


Koostisained:

2 kanafileed (või 6 kintsutükki)

1 väike lillkapsas

2 peeti

4-5 porgandit

1 väike kaalikas või naeris

1 purk konservkikerherneid

1 sibul

jahvatatud koriandrit

suur peotäis värsket peterselli

1 suur sidrun

vahtrasiirupit

soola (ja pipart)

extra virgin oliiviõli

1-2 spl kookosõli

Valmistamine:

Kuumuta suurel pannil kookosõli. Tükelda köögiviljad ja hauta pannil poolpehmeks, lisa jahvatatud koriander ning veidi soola. Tõsta kõrvale. Tükelda kana ja pruunista pannil, maitsesta kergelt soola ja piparaga. Tõsta köögiviljad ja kana ahjuvormi. Loputa kikerherned külma veega ja lisa vormi. Tee valmis kaste, segades kokku sidrunimahl, oliivõli, vahtrasiirup ja lisa ka veidi soola. Haki petersell ja lisa koos kastmega vormi ning sega kõik omavahel läbi. Tõsta ahju 175 kraadi juurde ca 20-30 minutiks.

Idee J. Oliver "Jamie kodus"

Retseptid
Viimased postitused
Otsi märksõnade järgi
Arhiiv
bottom of page