top of page

Kerge ja kreemine kana-köögiviljasupp


Koostisained:

1 brokkoli

1 suur kaalikas

1 suur porgand

2 keskmist sibulat

2-3 küüslauguküünt

1/2 tl riivitud ingverit

2 kana rinnafileed

400 ml kookospiima

2 kuhjaga spl pärmihelbeid

1/2 tl india maitseainesegu

soola

kookosõli (köögiviljade ja kana praadimiseks)

Valmistamine:

Tükelda köögiviljad. Prae sibul, küüslauk ja ingver kookosõlis, lisa porgand ja kaalikas. Prae kergelt läbi, lisa kuuma vett veidike poti põhja. Keera kuumus väiksemaks ja lase tasasel tulel haududa mõned minutid ja seejärel lisa tükeldatud brokkoli. Sega ning jäta madalale kuumusele podisema.

Samal ajal prae pannil tükeldatud kanafilee, maitsesta soola ja india maitseaineseguga. Valmis kanatükid lisa köögiviljadele. Nüüd lisa juurde kookospiim ja pärmihelbed, sega ja lase korraks keema tõusta, seejärel tõsta tulelt. Head isu!

Retseptid
Viimased postitused
Otsi märksõnade järgi
Arhiiv
bottom of page