Kinoakommid


Koostisained:

125 g kinoat

2 spl jaanikaunapulbrit

8 datlit

1-2 spl sulatatud kookosrasva

3-4 spl külma vett

näpuotsatäis Himaalaja soola

Valmistamine:

Pane datlid 5 minutiks sooja vette likku. Rösti kinoa kuival pannil, 1-2 minutit, kinoa hakkab prõksuma ja muutub pruunikaks. Seejärel jahvata röstitud kinoa kohviveskis jahuks ning pane koos jaanikaunapulbri, datlite ja kookosrasvaga köögikombaini (datlid soovitan ennem tükeldada). Purusta koostisaineid. Lisa vett ning sega veel, kuni tekib ühtlane mass. Vali sobiv vorm, kata see toidukilega ja suru käega saadud mass ühtlaselt laiali. Mässi kile sisse ja aseta sügavkülma 2-4 tunniks.

Retsepti idee

Retseptid
Viimased postitused
Arhiiv
Otsi märksõnad järgi
Facebook:
 • Facebook Basic Square

  © 2021 by Teadlik toitumine ja elustiil Sandraga

  Apones Natural OÜ  |  info@sandratamm.com

  This site was designed with the
  .com
  website builder. Create your website today.
  Start Now