top of page

Koolitus-töötuba "Tervise loomine läbi teadliku toitumise ja elustiili" märtsis 2015

Mul on hea meel teiega jagada uudist, et viin läbi koolituse ja töötoa neile, kellel on vaja jälgida erimenüüd allergia, toidutalumatuse või autoimmuunhaiguse tõttu (näiteks tsöliaakia, psoriaas vm). 7., 21. ja 28. märtsil 2015 toimub 2-osaline koolitus ja üks toiduvalmistamise töötuba, kus kahel esimesel korral räägime piima- ja gluteenivabast menüüst ning paleo ja autoimmuunpaleo dieedist. Muuhulgas ka teadliku toitumise ja elustiili kontekstis sellest, mis on bio-individuaalsus . Kolmandal kokkusaamisel valmistame üheskoos lihtsaid ja maitsvaid toite, mis on inspireeritud just erimenüüdest. Grupi suurus on piiratud (12 inimest). Kui tunned, et nimetatud teemasid hõlmav koolitus-töötuba võiks olla just see, mida vajad oma praeguses eluetapis, siis registreeri end juba täna, vajutades SIIA.

Retseptid
Viimased postitused
Otsi märksõnade järgi
Arhiiv
bottom of page